Välillä olet varpuseni, Maaret Kallio.

 Välillä olet varpuseni, Maaret Kallio.

⭐⭐⭐⭐

Kuvitus: Kati Vuorento

"𝙴𝚒 𝚊𝚞𝚝𝚊 𝚖𝚊𝚒𝚝𝚘 𝚎𝚒𝚔ä 𝚜𝚢𝚕𝚒,

𝙸𝚕𝚕𝚊𝚗 𝚒𝚝𝚔𝚞 𝚟𝚢ö𝚛𝚢𝚢 𝚔𝚊𝚒𝚔𝚎𝚗 𝚢𝚕𝚒. 𝙼𝚎𝚛𝚎𝚕𝚕𝚒𝚗𝚎𝚗 𝚔𝚢𝚢𝚗𝚎𝚕𝚎𝚒𝚝ä,

𝚖𝚞𝚛𝚑𝚎𝚎𝚕𝚕𝚒𝚜𝚒𝚊, 𝚟ä𝚜𝚢𝚗𝚎𝚒𝚝ä .

𝙼𝚊𝚊𝚒𝚕𝚖𝚊 𝚖𝚞𝚞𝚝𝚝𝚞𝚞 𝚗𝚞𝚔𝚔𝚞𝚖𝚊𝚕𝚕𝚊,

𝚑𝚢𝚖𝚢 𝚕𝚎𝚙ää 𝚞𝚗𝚎𝚗 𝚊𝚕𝚕𝚊."

"Vauvan tunnetilat vaihtelevat. Välillä hän on leikkisä kuin kissanpentu tai virkeä kuin papukaija. Oli vauva mitä tahansa, hän on silti rakkainta maailmassa. Psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallio sanoittaa myönteisesti vauvan erilaisia oloja, tunteita ja tunneilmaisua. Samalla kirja tukee vanhemman kykyä nähdä vauva hyväksyvin silmin. Rakkaus ja tunne turvallisuudesta pysyvät, vaikka tunteet tuulahtelevat laidasta laitaan. Kati Vuorennon suloiset eläinpiirrokset kuvittavat herkkävireisesti runojen tunteiden kirjoa."

🔸

Maaret Kallion uusi runokirja on lempeä, rauhoittava ja hauska. Voin kuvitella että näitä runoja olisi kiva lukea vauvalle. Runoissa vauva on välillä pelokas varpunen, leikkisä kissanpentu, murheellinen kala ja äkäinen ampiainen. Mutta aina yhtä rakas!

🔸

En väitä tietäväni runoista oikein mitään, mutta sen tiedän että tämä runoteos on kaunis. Ei tarvitse olla äiti tai isä nauttiakseen tästä, kirja tarjoaa ihan jokaiselle mukavan runohetken. Kirjassa on myös aivan ihanat kuvat. Annan teokselle neljä tähteä! Enemmän antaisin jos kirja olisi pidempi, nyt se on melko lyhyt. Tosin vauvan kanssa luettavaksi varmasti juuri passelin pituinen. 😊

Ps. Tämä on saatavilla myös äänikirjana, ja Maaret lukee sen itse! Ääni on ihanan rauhoittava. Itse sekä luin e-kirjan että kuuntelin äänikirjan.

🔸

Kommentit

Suositut postaukset