Seitsemän sisarta, Lucinda Riley.

Seitsemän sisarta, Lucinda Riley.

⭐⭐⭐⭐⭐





Aloitan kirjatilini arvostelemalla teoksen joka tutustutti minut Lucinda Rileyn ainutlaatuiseen seitsemän sisaren tarinaan, eli kirja Seitsemän Sisarta. Aikoinaan nappasin tämän alennuspokkareista lentokoneeseen matkailukemiseksi, enkä vielä silloin olisi arvannut miten paljon tämä sarja tulee minulle antamaan!


Kirjassa 2000-luvulla Maia D'Aplièse ja hänen viisi sisartaan ovat kokoontuneet lapsuudenkotiinsa Atlantikseen. Heidän isänsä, Papa Salt, on kuollut. Isä on adoptoinut kaikki tytöt vauvana, ja nyt kun isä on kuollut, saa jokainen heistä vihjeen historiastaan. Maian vihje vie hänet toiselle puolelle maailmaa Rio de Janeiroon.

1920-luvulla Rion kuuluisan Jeesus Kristus patsaan rakentaminen on vasta alkamassa. Sattumalta patsaan alkutekijöihin liittyy myös Izabela, vasta kihlautunut nuori nainen. Taiteilijapiirit muuttavat nuoren naisen elämän lopullisesti.


Aluksi ajattelin että kirja on vain kevyttä hömppää, mutta se vei mukaan hyvin nopeasti. Historialliset faktat on kirjaa varten tutkittu tarkasti, ja mukaan kehitetty jännittävä ja romanttinen nuoren naisen kasvutarina. Tarinan säikeet kantavat kauas Maiaan asti. Kerronta on koko ajan tarkkaa mutta myös jännittävää. Maia on D'Aplièsen sisaruksista suosikkini, ja on ihanaa että hänen tarinansa sivuaa myös jatkossa muiden sisarusten kirjoissa, eniten Electran kirjassa eli kirjassa nro 6.


Annan kirjalle täydet viisi tähteä. ⭐⭐⭐⭐⭐

Suosittelen kaikille jotka pitävät historiasta, naisten tarinoista ja draamaromantiikasta.


Kommentit

Suositut postaukset