Pienen hauen pyydystys, Juhani Karila.

 Pienen hauen pyydystys, Juhani Karila.

⭐⭐⭐⭐⭐

𝙻𝚊𝚖𝚖𝚎𝚜𝚜𝚊 𝚔𝚎𝚜𝚔𝚎𝚕𝚕ä 𝚜𝚞𝚘𝚝𝚊 𝚊𝚜𝚞𝚞 𝚑𝚊𝚞𝚔𝚒, 𝚓𝚘𝚜𝚝𝚊 𝚛𝚒𝚒𝚙𝚙𝚞𝚞 𝚔𝚊𝚒𝚔𝚔𝚒.

"Elina Ylijaako palaa kotiseudulleen Itä-Lappiin saattamaan loppuun sen, mikä on pantu alulle vuosia sitten. Hän joutuu hyväksymään erakkomaisen äitinsä perinnön ja selvittämään suhdettaan lahjakkaaseen käsitetaiteilijaan. Lopulta hänelle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin kohdata niin ensirakkautensa kuin lampea vartioiva hirmuinen näkki.

Ylikonstaapeli Janatuinen on tullut pidättämään Elina Ylijaakon murhasta epäiltynä. Ennen epäillyn löytymistä hänen täytyy suoriutua onkireissusta peijoonin kanssa ja väkiyöstä - kuolleiden karnevaalista, josta kovaverisinkin noita ymmärtää pysyä erossa."

🔸

Vau mikä kirja! Luin kirjan osana #kirjagraminkesäkisa haastetta parini @kirjakurre antamana suosituksena. Enkä voi usko etten ollut ennen lukenut tätä! Kirja on aivan mahtava kasvutarina jossa on samalla rakkausdraama ja dekkari yhdistettynä sulavaan kielenkäyttöön ja muinaisuskoon. Lähes kaikkea yksien kansien välissä! Eli ei kerro vain kaloista kuten nimen ja kannen perusteella saattaa erehtyä luulemaan. 😅

🔸

Varoitus, jos luet tämän kirjan niin tulet luultavasti tuntemaan ylitsepääsemätöntä halua alkaa tutkia mikä on peijooni tai meteli, milloin väkiyö on, mitä sanontoja eri murteissa on ja mistä voit lukea lisää tästä kaikesta.

Annan kirjalle täydet viisi tähteä koska se on jännittävä ja myös todella yllättävä teos. Erityisesti rakastin murteiden käyttöä ja muinaisia olioita. Tälläistä haluan ehdottomasti lisää, joten jos sinulla on antaa suosituksia samantapaista kirjoista niin kerrothan ne minulle! 😊

🔸

#pienenhauenpyydystys

#siltalakustannus 

Kommentit

Suositut postaukset