Kadonnut Sisar, Lucinda Riley.

 Kadonnut Sisar, Lucinda Riley.

⭐⭐ 1/2

Romaanisarjan seitsemännessä osassa on aika kertoa puuttuvan sisaren, Meropen, tarina. Sisarukset Maia, Ally, Tähti, CeCe, Tiggy & Electra selvittävät mysteeriä ja matkaavat Tyynen valtameren saarilta aina Irlannin smaragdinvihreille nummille asti sisartaan etsiessään.

▪️

Luin tämän kirjan oikeasti vuorokausi siitä kun se ilmestyi, olin jopa ennakkotilannut teoksen koska odotin sitä niin kovasti. Valitettavasti petyin kirjaan sen verran että silloin arvostelu jäi kirjoittamatta. Riley oli jo ennen Kadonneen sisaren ilmestymistä ilmoittanut että ei saanutkaan sarjaa loppuun, vaan tekee vielä yhden teoksen jossa on Papa Saltin tarina. Tämä ärsytti kun luulin että tässä kirjassa olisin vihdoin saanut vastauksia, sen sijaan tuli lähinnä uusia kysymyksiä. Tämä vaikutti lukukokemukseen.

▪️

Nyt kuitenkin luin kirjan uudelleen ja osasin jälleen arvostaa Rileyn omistautumista naishahmoille ja historiallisille yksityiskohdille. Teoksen osiot Irlannin historiasta olivat todella mielenkiintoiset. Sen sijaan nykyajan osiot olivat lähes ärsyttävää luettavaa. Kuusi siskosta saivat kaiken ihan solmuun kun jahtasivat Marya ympäriinsä, eikä kukaan käyttäytynyt järkevästi. Mary itse oli myös melko outo. En ymmärrä, kuka hylkää kaiken ja pakoilee kymmeniä vuosia siksi että joku tuttu mies pelottelee? Toki tämä oli kamalaa ja en tarkoita aliarvioida traumaa, mutta miksei hän ottanut yhteyttä poliisiin edes sitten kun oli turvassa Englannissa? Hylkäsi vain kaiken? Jotenkin aivan käsittämätön juonen kulku. Näistä syistä annan kirjalle vain 2,5 tähteä.

▪️

Lucinda Riley valitettavasti menehtyi 11.6.2021. Hänen poikansa Harry kirjoittaa seitsemän sisaren kahdeksannen osan äitinsä muistiinpanojen pohjalta. ❤️ Odotan tätä kovasti ja toivon että siinä kysymyksiin vastataan. Jään kuitenkin kovasti kaipaamaan Lucindan tarinoita, onneksi en ole kaikkia vielä lukenut.

▪️

Kommentit

Suositut postaukset