Lapsen oma metsäkirja

Lapsen oma metsäkirja

⭐⭐⭐⭐⭐

Kirjailija Titta Kuosma

Kuvittaja Laila Nevakivi

3-6 vuotiaille lapsille tarkoitetun metsäkirjan tarinaa kuljettaa Nuppu Liituri, nuori liito-orava, joka lähtee etsimään omaa kotimetsää. Kirjassa esitellään Nupun seikkailujen lomassa monimuotoista metsäluontoa, erilaisia metsiä, metsän suuria ja pieniä eläimiä, pörröisiä poikasia sekä eläinten jälkiä ja jätöksiä. Kirjassa tutustutaan myös metsän kasveihin, sieniin ja muihin mielenkiintoisiin eliölajeihin.

🔹

Ostin kirjan 3-vuotiaalle siskonpojalle, ja olemme yhdessä lukeneet kirjaa, viimeksi tänään kun hän oli meillä hoidossa. Kolmevuotiaan keskittyminen ei ihan vielä riitä 77 sivun opukselle, mutta luin kirjan yksin loppuun kun se on niin ihana. 🥰 Kirjassa on todella kaunis kuvitus, ja teksti on lapselle luontevaa kun tarina ja faktasivut vuorottelevat. Oma lempparini oli eri puulajien esittely, pieni lukukaveri taas piti eniten ötököiden esittelystä.

🔹

Annan kirjalle täydet viisi tähteä. Suosittelen sitä lämpimästi esimerkiksi joululahjaksi, sillä mielestäni lasten luontokasvatus on tärkeää ja tämä kirja sopii siihen loistavasti. Mielestäni kirja sopii parhaiten 4-7 vuotiaille koska se on kuitenkin melko pitkä.

🔹

Kommentit

Suositut postaukset