Maresi, Maria Turtschaninoff.

 Maresi, Maria Turtschaninoff.

⭐⭐⭐⭐⭐

Osa 1 sarjassa Punaisen luostarin kronikoita.

"Punainen luostari on naisten ja tyttöjen turvapaikka, jossa kaikki saavat kehittää itseään taipumustensa mukaisesti. Nuori Maresi on jo huomannut, että häntä kiinnostavat eniten kirjat ja lukeminen, uuden oppiminen. Eräänä päivänä luostariin saapuu säikähtäneen oloinen nuori tyttö, Jai. Vähitellen selviää, että Jai pakenee isänsä raivoa. Pian suuri purjelaiva ilmestyy horisonttiin - onko Jain isä sotajoukkoineen tulossa?"

🔸

Vau mikä kirja! En tajua miksen ole aiemmin tajunnut lukea ya-kirjoja raskaampien kirjojen välissä. Viime kuukausina olen lukenut useamman kertomuksen sodasta ja keskitysleireistä, joten oli todella virkistävää lukea välillä hieman kevyempi kertomus joka kuitenkin oli jännittävä, mystinen ja kiinnostava. Maresin tarina vangitsee ja jää mieleen, siksi olenkin iloinen että tämä oli kolmiosaisen sarjan ensimmäinen osa! Seuraavaksi siis toisten osien kimppuun.

🔸

Annan kirjalle täydet viisi tähteä. Luin sen hetkessä, niin vangitseva se on. Maria Turtschaninoffin mielikuvitus on uskomaton, ja kielenkäyttö kaunista. Mystiset yksityiskohdat lumoavat lukijan.

🔸

Kommentit

Suositut postaukset