Kaikista synkimmät salaisuudet, Lisa Jewell

 Kaikista synkimmät salaisuudet, Lisa Jewell

⭐⭐

"Kun Libby Jones täyttää kaksikymmentäviisi vuotta, hän saa kirjeen, jota on odottanut koko elämänsä. Libby saa tietää biologisten vanhempiensa henkilöllisyyden, mutta sitä hän ei aavistanut, että on nyt Lontoon Chelseassa sijaitsevan ison, vanhan talon uusi omistaja. Talon jossa on pyöritetty kulttia hänen syntymänsä aikaan. 

Libbyn elämä muuttuu kertaheitolla. Hän saa kuitenkin pian huomata, että tätä päivää ovat odottaneet monet muutkin. Alkaa matka vuosien taa, taloon, jonka seinät suojelevat salaisuuksista synkimpiä."


Huh huh mikä lukukokemus! Kirja oli tavallaan todella hyvä jännäri, mutta tavallaan olen helpottunut että se on loppu. Kirja oli minun makuuni liian ahdistava. Tämä tuli jopa uniini! Kuvaukset kultin elämästä ahdistivat liikaa ja useaan otteeseen mietin että jätän kirjan kesken, mutta tarina oli kuitenkin niin jännittävä että en pystynyt. Vaikka puolivälin jälkeen juonen pääpiirteet olivatkin melko ennalta arvattavat, halusin tietää miten tähän kaikkeen päädyttiin.

Kuuntelin tämän äänikirjana, ja vaikka tarinan aikataso vaihteli niin tarina sopi hyvin äänikirjaksi. Kirja oli tosiaan aluksi hyvin jännittävä, mutta loppu oli mielestäni melko lattea. Toki oli kiva että kaikki tapahtumat selitettiin auki, mutta olisi sen voinut vähän jännittävämminkin tehdä. Annan kirjalle kaksi tähteä viidestä. Jollekin tämä voi sopia todella hyvin, mutta itseäni sen aihe ahdisti liikaa. Toki sen voi ottaa merkkinä äärimmäisen hyvästä kirjoittamisesta, että toisten tuska tuli iholle, mutta annan arvion nyt lukukokemuksen enkä kirjallisten ansioiden perusteella.

Ps. Koiralle ei käy mitään. Tiedoksi muille huolehtijoille. 😄

Kommentit

Suositut postaukset