Pidä huolta äidistä, Kyung-sook Shin.

 Pidä huolta äidistä, Kyung-sook Shin.

⭐⭐⭐⭐

Kääntäjä Taru Salminen

"Park So-nyo, 69-vuotias neljän lapsen äiti, katoaa Soulin metroasemalla. Perheenjäsenet ryhtyvät etsimään häntä. Samalla he joutuvat kysymään itseltään, kuinka hyvin he oikeastaan tunsivat äidin. Kätketyt salaisuudet paljastuvat yksi kerrallaan."

🔸 

Pidä huolta äidistä oli minusta ennen kaikkea surullinen kirja. En tarkoita ettei sitä kannattaisi lukea, päinvastoin. Mutta kirja oli työnnä surua, katumusta, ristiriitoja ja ihmisten välisiä kuiluja. Oli rakkauttakin ja kauneutta, mutta kaikkea kosketti suru. Se pisti ajattelemaan. Mitä me loppujen lopuksi tiedämme toisistamme, läheisistämme?

🔸

VAROITUS, SPOILERS:

Annan kirjalle neljä tähteä. Olisin antanut viisi jos ei olisi jäänyt vaivaamaan niin moni asia: kiittämätön aviomies, joka ei tuntunut yhtään välittävän puolisostaan ennenkuin oli liian myöhäistä. Se miten vanhin poika ja nuorin tyttö olivat tärkeimmät ja muut lapset väliinputoajia. Se, että äiti ei mennyt lääkäriin vaikka oli sairas. Ja eniten se, että lopulta ei selvinnyt mitä tapahtui.

🔸

Tämä kirja on muuten kansainvälinen bestseller! Kiitos Intokustannus että olette tämän kirjan tuoneet meidän saataville Suomessa!

 🔸

Kommentit

Suositut postaukset