Satu Rämö - Talo maailman reunalla

 Satu Rämö - Talo maailman reunalla

⭐⭐⭐⭐

Lukija: Ella Pyhältö, äänikirja kuunneltu Bookbeatissa.

🔹

"Talo maailman reunalla on kertomus Islannin syrjäisimpään kolkkaan muuttaneen perheen arjesta yhden arktisen vuodenkierron aikana. 

Uusi kotiseutu Länsivuonot on henkeäsalpaavan kaunis, mutta vain 6 000 ihmisen asuinpaikka. Kesällä aurinko nousee pohjoisesta ja aallot iskeytyvät ikkunoihin. Talvella kylää koettelee monta kertaa ófærð. Läpipääsemätön. Sää, jolloin edes iso nelivetomaasturi ei pääse tielle.

Kaupunkilaisperheen vuosi maaseudulla on yllätyksellinen, antoisa ja unohtumaton."

🔹

En ole ennen tätä kirjaa ollut erityisen kiinnostunut Islannista, mutta nyt olen. 😍 Satu Rämön kerronta vei minut suoraan hänen mukaansa Länsivuonoille, ja nyt palan halusta nähdä ne itse! Jopa perheen vuokrakoti ilman suihkua kuulostaa ihanalta, ja minäkin haluan asua korttelin päässä kylpylästä mutta silti maaseudulla!

🔹

Kirjassa on myös mukavan rauhallinen tunnelma. Siinä ei tapahdu valtavasti koko ajan, vaan keskitytään tavallisen elämän kuvailuun. Tämä kirja sopii mielestäni erityisesti rauhoittavaksi äänikirjaksi. Kuuntelimme tätä mieheni kanssa pitkällä automatkalla, ja hänkin piti kovasti kirjasta. Annan tälle neljä tähteä viidestä. 😊

Ps. Aloin jo kuuntelemaan myös Satu Rämön aiempia kirjoja!

🔹

Kommentit

Suositut postaukset