Jill Barklem - Tiheikön väen vuodenajat.

 Jill Barklem - Tiheikön väen vuodenajat

⭐⭐⭐⭐⭐



Lähde mukaan seuraamaan hiiriperheen elämää Englannissa!

Tiheikön väen vuodenajat sisältää yksissä kansissa kaikki neljä kirjailija-kuvittaja Jill Barklemin tiheikön väki -tarinaa, joissa seurataan hiiriperheen elämää arjesta juhlaan ja vuodenajasta toiseen. Tarinat on alunperin julkaistu vuonna 1980. Kirja sisältää myös Barklemin alkuhaastattelun.

🔹

Vau mikä lapsuuden aarre löytyi äitini luota ja kotiutui takaisin minulle! Rakastin lapsena tiheikön väen tarinoita, ja nyt oli pakko lukea tämä uudelleen. Vaikka teos on lastenkirja niin se on hurmaava myös aikuisille, ainakin jos on lapsuusmuistoja kyseisestä kirjasta. Lisäksi Barklemin kuvitukset ovat upeita taideteoksia, niin täynnä hienoja yksityiskohtia. Hiirien tammipalatsi on niin hieno että voisinpa minäkin asua siellä. 😄 Tästä muuten tulee vähän mieleen Downtown Abbey!

🔹

Suosittelen tätä lämpimästi nostalgianhaluisille aikuisille jotka ovat syntyneet 1980-1990 välissä, sekä kaikille lapsille ja lapsenmielisille. 💕🐭 Kirjaa löytyy yhä kirjastoista ja antikvariaateista. Englanninkielisenä tämän saa jopa Adlibriksestä!

🔹

Kommentit

Suositut postaukset