Myrskyn sisar, Lucinda Riley.

Myrskyn Sisar, Lucinda Riley.

⭐⭐⭐⭐⭐

Seitsemän sisarta -sarjan toinen osa. Ally D'Aplièse saa isänsä kuoltua vihjeen alkuperästään, samoin kuin kaikki hänen kuusi adoptoitua sisartaan. Ally keskittyy ensin yhä uraansa ammattilaispurjehtijana, mutta traagisen tapahtumien jälkeen matkustaa Norjaan tutkimaan omaa vihjettään. Siellä hän saa kuulla yli sata vuotta sitten eläneestä Annasta, joka lauloi Edward Griegin oopperan ensi-illassa. Pala palalta Annan ja Edwardin tarina hahmottuu Allylle, paljastaen samalla hänen omaa syntyperäänsä.

🔹

Allyn tarina oli hyvin surullinen, itkin heti kirjan alussa ja useasti sen aikana. Ally itse on kuitenkin uskomattoman vahva ja sinnikäs nainen, ja löytää keinot selviytyä. Aivan kuten Annakin josta kirjassa myös kerrotaan. Kirja onkin täynnä vahvoja naisia joka on Lucinda Rileylle ominainen tapa, ja itselleni se kolahtaa hyvin. Norjan historia oli myös erittäin kiinnostavaa luettavaa. Näistä syistä täydet viisi tähteä! 

🔹

Ally on Maian ohella sisaruksista lempihahmoni, ja ilokseni hänestä kuulemme lisää Tiggyn kirjassa (kirja nro 5) ja kadonneen sisaren kirjassa (kirja nro 7).

🔹

Tässä kirjassa aloin jo vähän enemmän miettimään että miten Papa Salt kuoli ja haudattiin niin mystisesti ja miten sisarukset eivät tunnu tietävän hänestä mitään? Outouksista huolimatta on ollut ihana löytää vihdoin pitkä kirjasarja jota lukea, en ole tälläsiä sarjoja lukenut vuosikausiin!

Kommentit

Suositut postaukset