Jouluinen Myry, Henna Ryynänen.

 Jouluinen Myry, Henna Ryynänen.

⭐⭐⭐⭐


"Kirsu kohti seikkailua! 

Vuoden odotetuin päivä saa yllättävän käänteen, kun Joulupukin Myry-koira huomaa lahjapaketin tippuvan reestä. Paketti putoaa keskelle synkintä metsää, ja Myryn on löydettävä se. Soppaa hämmentää myös Harakka Huttunen, joka taatusti tietää miten onnistunut pelastusoperaatio suoritetaan. Mutta mikä kumma ystävyksiämme seuraa pimeässä metsässä?"

🔸

Jos etsit ideoita joululahjaksi lapselle, niin tässäpä yksi vallan mainio vaihtoehto! Jouluinen Myry on aivan valtavan ihastuttava lasten kuvakirja. Myryn etsiessä kadonnutta pakettia tarkastellaan asioita koiran silmin, ja samalla myös opitaan koirista. Lisäksi tarinassa kuvataan kauniisti ystävyyttä ja kannustetaan löytämään omat vahvuudet. Kirja on sopivan kokoinen iltasaduksi, ja sopii mielestäni alle 6 vuotiaille lapsille erinomaisesti. Uskon että erityisesti koirista pitävä lapsi ilahtuisi tästä kirjasta vaikka joululahjana. 😊

🔸

Luin tämän lastenkirjan ystäväni lapselle, kun heillä vieraillessani hän pyysi lukemaan tämän. Tykästyin kirjaan niin, että ostin tämän joululahjaksi sukulaislapselle. Kirjan kuvitus on suloinen ja värikäs, ja tarina innostava. Lisäksi arvostan erityisesti sitä että kirja nostaa esiin meidän oman kansalliskoirarotumme, suomenpystykorvan. ❤️ Annan kirjalle neljä tähteä.

🔸

#jouluinenmyry #hennaryynänen #tammikirjat #lastenkirja

Kommentit

Suositut postaukset