Kotiin ennen pimeää, Riley Sager.

 Kotiin ennen pimeää, Riley Sager.

"Maggie Holt on tottunut kysymyksiin menneisyydestään. Hänen lapsuudenkodistaan, viktoriaanisesta kartanosta Vermontin takametsissä, tuli maankuulu kummitustalo Maggien isän kirjoittaman kirjan ansiosta. Maggie ei muista tapahtumista mitään, muttei sen puoleen usko niitä todeksikaan. Isänsä kuoltua Maggie muuttaa takaisin taloon, mutta hänen tervehenkinen epäilyksensä yliluonnollista kohtaan alkaa karista kartanon nurkkien naristessa. Olisiko hänen isänsä kirjassa ollut sittenkin jotain perää, vai paljastaako kartano salaisuuden, joka on aaveitakin pelottavampi?"

Huh mikä kirja! Tämä oli siis oikeasti pelottava. Välillä lukiessa piti vilkuilla eihän ympärillä ole ketään, ja lopulta totesin, että parempi lukea tätä vain silloin kun en ole yksin kotona. 😅 Jos siis tykkäät pelottavista kirjoista ja kummitustaloista, niin tämä kirja on sinulle!

Kirja etenee vuorotellen Maggien kertomuksen ja hänen isänsä kirjan välillä. Koko ajan tapahtuu paljon, mutta silti jännitystä myös pitkitetään sivu sivulta isoon loppuratkaisuun asti, ja etenkin Maggien isän luvut päättyvät cliffhangereihin. Itse en arvannut loppuratkaisua, ja vaikka loppu oli itselle lievä pettymys niin pidin silti tästä kirjasta paljon. En ihan tiedä miksi välillä tykkään pelätä tälläisiä kertomuksia turvallisesti omalta kotisohvalta käsin. 😂

Minusta tämä kirja oli viihdyttävä ja jännittävä, myös pelottava. Jos tykkäsit esimerkiksi The Haunting of the Hill Housesta, niin uskon että pidät myös tästä. Lue yksin vain omalla vastuulla!

Ps. Ihan sama kuinka utelias olen ja vaikka miten perisin kiinteistön, en ikinä muuttaisi yksin vanhaan syrjäiseen kartanoon jossa sanotaan kummittelevan. 😂 Parempi varoa kuin katua! Entäs sinä, muuttaisitko?

Ps. Tähtien sijaan emojit jotka kuvaavat lukukokemustani: 🫣👻😱🕵️🎭🔔⛔


Kommentit

Suositut postaukset