Kotiapulainen, Freida McFadden.

Kotiapulainen, Freida McFadden.

"Äskettäin vankilasta vapautunut Millie saa riemukseen kotiapulaisen paikan varakkaasta newyorkilaisperheestä. Autossa asumiseen verrattuna Winchestereiden koti on unelmien täyttymys. Uuteen onneen tulee kuitenkin säröjä, kun perheen äiti Nina alkaa käyttäytyä oudon vihamielisesti Millietä kohtaan. Talon ilmapiiri käy yhä painostavammaksi. 

Viisainta olisi varmasti lähteä, mutta perheen isä Andrew auttaa Millietä kestämään Ninan häijyyttä, eikä Milliellä ole enää muutakaan paikkaa, minne mennä. Ehkä hän vain kuvittelee kaiken?"


Liityn vähän jälkijunassa Kotiapulaisen fanien joukkoon. En yleensä erityisemmin lue trillereitä, mutta lomalla kaipasin jotain kevyttä mutta jännittävää luettavaa, ja vastaan tuli tämä. Ja hyvä että tuli, sillä Kotiapulainen on täydellinen kirja kun tarvitset pienen tauon! Kirja on helppolukuinen ja tiivistunnelmallinen, juoni vie lukijan mennessään ja lukemista on äärimmäisen vaikea jättää kesken. Mielestäni kirjan imu alkaa heti alusta ja jatkuu aivan loppuun saakka. Paikoittain McFaddenin teksti on niin loistavasti kirjoitettu, että lukijallekin tulee tapahtumista klaustrofobinen olo! Itse en todellakaan arvannut kirjan kaikkia juonenkäänteitä etukäteen, vaan yllättyin useamman kerran.

Onneksi tästä sarjasta on jo ilmestynyt toinenkin osa, aloitan sen lukemisen samantien! 😄

Kommentit

Suositut postaukset