Evelyn Hugon seitsemän aviomiestä, Taylor Jenkins Reid.

Evelyn Hugon seitsemän aviomiestä, Taylor Jenkins Reid.


"Hollywood-ikoni Evelyn Hugo on aina ollut tarkka yksityisyydestään, mutta nyt hän paljastaa totuuden glamourin ja skandaalien värittämästä elämästään tuntemattomalle toimittajalle Monique Grantille."


Ylistävien arvioiden jälkeen ostin tämän kirjan lomamatkalle lukemiseksi, enkä pettynyt! Evelyn Hugon kuvitteellinen elämäntarina tarjosi draamaa, salaisuuksia, menestyksen huumaa ja rakkautta. Kirjassa on paljon vastoinkäymisiä ja menetyksiä, mutta ne käsitellään melko kevyesti koska kyse on siinä kohtaa jo menneisyydestä. Paitsi tietysti se salaisuus, miksi Evelyn valitsi juuri Moniquen kaikista toimittajista.. Lukukokemus säilyy kevyenä rankoista aiheista huolimatta, mutta kuitenkin riittävän kiinnostavana jotta kirjaa on välillä vaikea laskea kädestään. Uskoisin että kirjailija on saanut innostusta Marilyn Monroesta, niin paljon tarinassa on samankaltaisia piirteitä, mutta tämä ei missään nimessä ole huono asia.

Tässäkin kirjassa vuorotellaan menneisyyden ja nykyisyyden välillä, kuten niin monessa nykyään, mutta tässä kirjassa tämä kirjoitustapa todella toimii erinomaisesti. Toki menneisyys on tälläkin kertaa se kiinnostavampi osuus, mutta myös nykyosuus on kirjoitettu hienosti, jolloin kokonaisuus toimii mutkattomasti. Kaikenkaikkiaan tämä oli mielestäni erinomainen valinta lomakirjaksi, kun missään kohtaa lukiessa ei tullut huono mieli mutta kirja kiinnosti kuitenkin niin paljon, että sitä todella halusi lukea! Uskon muuten myös että tämä kirja toimisi hyvin elokuvana, toivottavasti sellainen tehdään.

Kommentit

Suositut postaukset