Kissa joka pyydysti tappajan, L.T.Shearer.

Kissa joka pyydysti tappajan, L.T.Shearer.


Kirja ilmestyy 23.1.2024. Kiitos ennakkokappaleesta Bazar kustannus !


"Eläköitynyt poliisi Lulu Lewis suree hiljattain menehtynyttä aviomiestään. Elämä on tyhjää, kunnes eräänä kauniina kesäpäivänä Lewisin elämään tassuttelee Conrad. Kulkukissa, joka on myös etsivä.

Lewis viettää päivänsä lähistöllä asuvasta iäkkäästä anopistaan huolehtien. Kun anoppi menettää henkensä epäilyttävissä olosuhteissa, heräävät entisen poliisin vaistot, ja Lewis päättää selvittää kuolemantapauksen juuriaan myöten. Ja hänen apunaan joka askeleella on eräs hyvin erityinen kissa."


Pidätkö dekkareista mutta haluaisit ne vähän kevyempänä kuin monet skandidekkarit? Sitten tämä kirja on kuin tehty sinulle (ja minulle)! Kepeä dekkari on ehkä erikoinen kuvaus kirjalle, mutta sellainen tämä mielestäni on. Päähenkilö Lulu on tavanomainen nainen jolla on melko tavanomainen elämä, kunnes hänen kanavaveneensä kannelle astelee puhuva kissa. Mutta kissan puhumiseenkin nähtävästi tottuu yllättävän nopeasti. Sitten juodaan vähän viiniä, tavataan kiinnostavia ihmisiä ja selvitetään muutama epäselvä kuolema, kissan avustuksella tottakai. 

Kirjan juoni on juuri tarpeeksi vetävä että sitä lukee innoissaan, mutta samalla ei kuitenkaan tarvitse pelätä, että sivuilla tulisi vastaan aivan karmivia murhia. Lisäksi Conrad kissa valloittaa varmasti kaikki sydämet. Sen vuoksi sanoisin että tämä on kyllä hyvän mielen kirja, joka on mukava lukea esimerkiksi raskaampien teosten välissä. Eräs ystäväni joskus sanoi, että minä luen koko ajan kirjoja sodasta ja surullisista naisten kohtaloista, mutta nyt voin näyttää hänelle, että kyllä minä muutakin luen. 😂❤️ Jään kiinnostuneena odottamaan syksyllä 2024 suomeksi ilmestyvää seuraavaa osaa jossa Lulu ja Conrad jatkavat rikosten selvitystä!

Kirjan kirjoittaja muuten esiintyy salanimellä L.T.Shearer. Kirjan luettuani minulla on teoria kuka kirjailija saattaisi olla! Jos sinullakin on niin pistä yksityisviestiä, spekuloidaan yhdessä! 


#conradkissantutkimuksia #kissajokapyydystitappajan #ltshearer #bazarkustannus


Kommentit

Suositut postaukset