Löydät minut oliivilehdosta, Annika Welling.

Löydät minut oliivilehdosta, Annika Welling.

⭐⭐⭐⭐⭐

Oppian 2023.

"Annika Wellingin kirja on sukellus elämään Liguriassa ja Lombardiassa. Pohjois-Italian auringon hehku, historiaa huokuvat kaupungit, mahtavat maisemat, houkuttelevat herkut ja ihanat ihmiset hurmaavat niin lukijan kuin kertojankin. Kirja tarttuu lukijaa olkapäistä, antaa poskisuudelman ja tempaisee mukaansa seikkailuun, kiitämään skootterin satulassa kohti hiekkarantoja ja oliivilehtoja, focacciapala yhdessä kädessä ja gelatokuppi toisessa."

🔸

Vihdoin sain käsiini kauan odottamani uutuuden, Annika Wellingin esikoiskirjan, ja luin sen yhdessä hujauksessa. Kirjassa on sekä päiväkirjamerkintöjä kirjailijan asuinvuosilta Italiasta, että kirjaa varten luotua tekstiä. Kokonaisuutena tämä toimii hyvin, ja kirja on kuin herkullinen ja elämänmyönteinen rakkauskirje Italialle.

🔸

Wellingin sanoista välittyy elämänilo, rakkaus ja riemu. Teksti on iloista ja rönsyilevää, tuntuu kuin istuisin italialaisessa kahvilassa ja kirjailija olisi vieressä kertomassa tarinaansa espresso-kupillisen ääressä. Tämä on ehdottomasti hyvän mielen kirja joka piristää arkea. Lisäksi se antaa kurkistuksen toiseen kulttuuriin suomalaisin silmin. Suosittelen tätä kirjaa kaikille Italiasta innostuneille, niille jotka haaveilevat matkasta Italiaan ja kaikille jotka suhtautuvat intohimoisesti italiaiseen ruokaan. 💛

🔸

Kommentit

Suositut postaukset