Atlas, Papa Saltin tarina. Lucinda Riley & Harry Whittaker.

Atlas, Papa Saltin tarina. 

Lucinda Riley & Harry Whittaker.

⭐⭐⭐⭐⭐


Tämän arvostelun voit lukea ilman pelkoa juonipaljastuksista - no spoilers! 😊 Kirja saatu arvostelukappaleena, kiitos Bazarkustannus ❤️

En usko että tämä kirja kaipaa esittelyjä, niin moni on tätä Seitsemän sisarta -sarjan viimeistä osaa odottanut, minä itse mukaanlukien! Atlas, Papa Saltin tarina on aivan ihmeellinen teos, ja upea kirjasarja sai tässä ansaitsemansa huikean päätöksen. Harry Whittaker on tehnyt aivan mielettömän työn, kun on viimeistellyt äitinsä puolesta pitkän kirjasarjan, etenkin kun mukana on niinkin paljon eri hahmoja ja lukuisia vuosikymmeniä kuin tässä sarjassa. Kokonaisuus toimii yhä, ja kuulen tekstissä Lucinda Rileyn äänen.

Minulle tämä tarina oli tärkeä päätös rakastamalleni sarjalle, sekä taianomaisesti juuri sellainen kirja jota kaipasin tähän hetkeen. Heti kun pääsin sivuissa Titanian kannelle, tuntui kuin olisin palannut vanhojen ystävien pariin, vielä yhteen seikkailuun. Sivuille mahtuu valtava määrä tunteita laidasta laitaan, ja juonenkäänteitä joita en olisi ikinä arvannut. Nyt tiedän kuka Papa Salt oikeasti on, ja sain vastaukset mysteereihin. Kaikki juonenpätkät sitoutuvat yhteen monimutkaiseksi ja mahtavaksi taideteokseksi. Annan kirjalle täydet viisi tähteä, nautin sen lukemisesta suunnattomasti! 

Kirjassa on huikeat 848 sivua, mutta minun puolestani olisi saanut olla enemmänkin! Välillä tarinan tahti oli niin huima että sivut ja vuodet vain vilisivät silmissä, ja olisin kaivannut enemmän syventymistä tapahtumiin, mutta ymmärrettävästi kaikkea ei saa yksiin kansiin mahtumaan. 

Mainitsen vielä, että kyllä minä osittain ymmärrän sen kritiikin mitä tämä sarja on saanut, että se on saippuaoopperamainen. Itse kuitenkin koen että tarvitsen elämääni tälläisiä suureellisia tarinoita ja tunteita, nautin suuresti niiden lukemisesta enkä aseta tärkeimmäksi aitouden tunnetta. Siksi suosittelen tätä kirjaa ja koko Seitsemän sisarta -kirjasarjaa kaikille, jotka kaipaavat elämäänsä ripauksen taikaa. 



Kommentit

Suositut postaukset