Kirja-arvostelu: Miksei kukaan ole kertonut minulle tätä aiemmin?

Miksei kukaan ole kertonut minulle tätä aiemmin? Julie Smith.

Kääntäjä: Susanna Hirvikorpi

Lukija: Anna Kuusamo


"Dr. Julie Smith on psykologi, joka pitää vastaanottoaan Hampshiressa Englannissa. Smithin arkisiin mielen taitoihin pureutuvat TikTok-videot ovat saavuttaneet huiman suosion ympäri maailmaa. Tässä kirjassaan Smith esittelee toimivia työkaluja, joilla voimme vahvistaa ymmärrystä itsestämme ja tehdä myönteisiä muutoksia mielemme vahvistamiseksi. Tunteemme, ajatuksemme, tuntemuksemme ja toimintamme ovat kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Muutoksia saadaan aikaan vaikuttamalla jo yhteen osa-alueeseen."

🔸

Tämän kirjan nimi on harvinaisen osuva, sillä lukiessani tätä mietin useammassakin kohdassa, että voi kunpa olisin lukenut tämän kirjan nuorempana ja tiennyt kaikki nämä asiat silloin! Nyt 33-vuotiaana tässä ei ehkäpä tullut mitään maailmaani mullistavaa uutta tietoa, mutta uusia näkökulmia ja ideoita kyllä. Kirja on kirjoitettu hyvin maanläheiseen tyyliin ja sen sävy kauttaaltaan on lohduttava ja ystävällinen, jonka vuoksi sen kuuntelu oli erittäin miellyttävää ja jopa rauhoittava kokemus. Tästä kiitos kirjailijan lisäksi myös äänikirjan lukijalle, jonka ääni oli täydellinen tähän kirjaan!

🔸

En anna tietokirjoille tähtiarvioita, mutta tekisi mieli antaa tälle täydet viisi tähteä! Suosittelen tätä kirjaa kaikille, etenkin jos sinulla on vaikeaa elämässäsi tällä hetkellä. Parhaimmassa tapauksessa tämän kirjan neuvot voivat olla kuin majakan valo elämän karikoissa, ja auttaa selviytymään vaikeista ajoista vähän paremmin. Nuorille henkilöille taas kirja tarjoaa arvokkaita neuvoja elämään, tämän lukeminen voisi melkein kuulua toisen asteen koulutuksen opetussuunnitelmaan, sillä kaikilla soisi olevan näitä taitoja!

🔸


Kommentit

Suositut postaukset