Kuinka olla piittaamatta paskaakaan, Mark Manson.

Kuinka olla piittaamatta paskaakaan, Mark Manson.

"Mark Mansonin kirja on kirpeä vastalääke elämäntaitomössön-sössön-hössötykselle - se on polku jaloon taitoon olla välittämättä hittojakaan. Kaikki ihmiset eivät voi olla edes oman elämänsä supersankareita, vaan meidän pitää hyväksyä puutteemme ja rajoituksemme. Tämä kirja tarttuu sinua olkapäistä yhtä hienovaraisesti kuin merimies Hampurin sataman kapakassa, ravistelee ja kertoo herkistynein sanakääntein, miten maailma makaa."


Tartuin tähän kirjaan ajatellen, että jos niin sanottua itseapu kirjaa on myyty yli kaksi miljoonaa kappaletta ja käännetty yli 20 kielelle, niin pakkohan sen on olla joko elämää mullistava tai vain todella hauska. Nooh, tämä oli ironinen ja hauska. Mitään elämää mullistavaa en siis oppinut. Ylipäätänsä kirjaa kuunnellessa tuntui monesti kuin kuuntelisin aamuradiota tai jonkun blogia, ja jälkimmäinen tunne pitikin paikkansa. Blogina tämä on varmasti ollut huippu, kirjana keskinkertainen.

Kirjassaan Mark Manson kertoo omista kokemuksistaan, hyvistä ja huonoista (etenkin niistä huonoista) ja miten on niistä selvinnyt. Hän myös analysoi muiden ihmisten käytöstä ja jakaa johtopäätöksensä. Paljon hyviä pointteja, mutta välillä mutkat on vedetty todella suoriksi. Sanoisin, että tämä on ihan kivaa viihdettä, mutta ei mitään elämää mullistavaa.


Otava

Kääntäjä: Aura Nurmi

🎧Lukija: Aku Laitinen 

Kommentit

Suositut postaukset